Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max ‘Supernova 2020’ pack dropt in juni

14 mei 2020 21:31
De Nike Air Max ‘Supernova 2020’ pack dropt in juni

Het is weer zo ver! Nike komt weer met een nieuwe pack! Dit keer bestaat hij uit een drietal van populaire air Max modellen van dit moment, namelijk: De Nike Air Max 90, Air Max 270 en de Air Max Plus. Het thema voor deze pack is de ruimte. De naam waaronder deze pack zal komen is de Nike Air Max ‘Supernova 2020’ pack.

We starten met de eerste sneaker, De Nike Air Max 90. Het ziet ernaar uit dat het bovenwerk gemaakt is van een dik viltachitig materiaal in combinatie met een waterafstotende toebox en heelpannel. Ditzelfde materiaal is ook gebruikt voor de tongue. Het materiaal is uitgevoerd in een space-achtige kleurencombinatie. Hiernaast zien we nog een zwarte mudguard en is de midsole bewerkt met een speckeld effect. De hang-tag is gebaseerd op een NASA tag, net zoals de zilverkleurige swoosh en de branding op de tongue.

De Air Max 270 legt meer de focus op oranje kleuren. Er is wel gebruik gemaakt van dezelfde materialen maar de nadruk op de details is vooral gelegd op de oranje kleur. Zo zien we deze terug in de air unit en bij de laces. Net zoals bij de Air Max 90 hangt er een NASA-Inspired tag aan de sneakers.

Het laatste model, de Air Max plus heeft wellicht de meest rustige colorway. Het spaceeffect is dit keer gemaakt van zwart en wit en is in combinatie met rode details in de vorm van lijnen en branding erg clean.

Een vaste releasedatum is nog niet bekend maar het gerucht gaat dat deze sneakers in juni uit zullen komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer updates.

supernova 2020
supernova 2020
supernova 2020
Images by: @Sneakernews