Skip to content
Upcoming

Nike Air Max ”Pull Tab” pack

21 maart 2018 13:48
Nike Air Max ”Pull Tab” pack

Aan het eind van 2017 introduceerde Nike een gloednieuw ”Pull Tab” pack. Het pack bevat vier Air Max 95’s en één Air Max 97, allemaal voorzien van een ‘pull tab’ waar meerdere ‘N’s op staan. De ‘Pull Tabs’ geven een extra sfeer aan de sneaker en zijn bij deze pack de eyecatcher. Wat is een ‘Pull Tab”? Een ”Pull Tab” is het lusje wat normaal aan de achterkant van de sneaker op de hiel te vinden is. Bij dit ontwerp dus ook op de tong! Nike voegt nu nieuwe colorways toe aan dit pack ontworpen!

De twee modellen die in het pack zijn gebruikt zijn de, Air Max 95 en Air Max 97. De Air Max 95 zal in een diep grijze, bijna blauwe colorway komen. De Air Max 97 heeft verschillende soorten blauwtinten die meer opvallen dan de 95. Het pack ”Pull Tab” zorgt ervoor dat de iconische ontwerpen van Nike meer kunstzinnig worden.

Er is nog geen releasedatum bekend van dit pack! We gokken dat de sneakers rond de zomer worden gereleased. Kan je niet wachten en wil je bij onze huidige collectie kijken? Klik dan hier.


Nike Air Max 95

Stylecode: AQ4129-001

De Nike Air Max 95 is een model van de Nike Air Max lijn. De Air Max 95 is ontworpen door Sergio Lozano. Het golvend ontwerp is bedoeld als een interpretatie van de menselijke anatomie.


Nike Air Max 97

Stylecode: AQ4126-400
Color: Obsidian/University Red-Sail-Blue Nebula

De Nike Air Max 97 heeft de hardloopwereld veranderd met zijn revolutionaire Nike Air unit over de gehele lengte. De Nike Air Max 97 is de vernieuwde versie van het originele design met een lichtgewicht constructie voor dagelijks comfort.