Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway op de Nike Air Max Plus 3 is onderweg

29 december 2019 16:30
Een nieuwe colorway op de Nike Air Max Plus 3 is onderweg

Er is een nieuwe colorway onderweg voor het Air Max Plus 3 model van Nike. De sneaker zal verschijnen in een donkere ‘Blood Orange’ colorway. Eerder dit seizoen kwam de sneaker al terug in zijn OG vorm. Scroll snel verder als je meer te weten wil komen over deze sneaker.

Zoals we al zeiden kwam de sneaker in 2019 al eerder terug in zijn OG vorm en colorway. In het Verenigde Koninkrijk is de sneaker enorm populair. Nu verschijnt de sneaker in een donkere, tonale constructie.

Nike Air Max Plus 3 | Details

Het bovenwerk is gemaakt van mesh, terwijl er verschillende levendige hits van oranje en rood te vinden zijn. Op de voorvoet, zijkanten en op de tong zijn slanke lijnen, gemaakt van mesh, te vinden die kenmerkend zijn voor de Tuned Air lijn. Overal op de sneaker is ook de kenmerkende branding te vinden van zowel Swooshes als ‘Tuned Air’. Ook is de Tuned Air branding te vinden op een kleurrijke tong.

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog niet bekend, maar wij verwachten dat het niet heel lang meer zal duren. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker en houd onze kanalen in de gaten om op hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Air Max Plus 3
Air Max Plus 3
Air Max Plus 3
Images by Nike