Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 98 ‘Neon Green’ komt eraan

17 februari 2020 10:48
De Nike Air Max 98 ‘Neon Green’ komt eraan

De Nike Air Max 98 is door de jaren heen eigenlijk een beetje uitgegroeid tot de underdog van de jaren 90 Air Maxes. Het model verschijnt niet extreem vaak maar komt meestal wel in een klassieke jaren 90 look. Toch is het model al de basis geweest voor vele collabs, waaronder een met Supreme. Voor de volgende Nike Air Max 98 ‘Neon Green’ release heeft Nike besloten het model weer om te toveren tot een kleurenparadijs. Dit keer spelen Neon roze en Neon groen de hoofdrol.

De Nike Air Max 98 is in de jaren 90 ontworpen door Sergio Lozano, een ontwerper van Nike die ook de Air Max 95 heeft ontworpen. Al sinds de release van het model, alweer ruim 20 jaar geleden, is het model altijd belangrijk geweest voor Nike.

Voor deze volgende release speelt Nike in op de oorsprong van het model. Het is overigens ook een klassieke combinatie voor het model, felle kleuren met wat basiskleuren. Dit keer werkt Nike met Neon groen en Neon roze. In samenwerking met canvas en nubuck en de witte en zwarte basiskleuren krijgt het model een wat zomerse look. De kleuren sluiten echter ook perfect aan bij Pasen.

Het bovenwerk rust op een witte midsole met hierin dezelfde neongroene kleur als Air unit als die gebruikt is voor het bovenwerk. Onder de midsole zit een zwarte outsole met felroze details aan de zijkant en het midden.

Momenteel kunnen wij nog geen releasedatum van deze Nike Air Max 98 ‘Neon Green’ bevestigen. We verwachten echter wel dat Nike dit eerder vroeg dan laat zal aankondigen. Houdt daarom in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze colorway. 

Nike Air Max 98 'Neon Green'
Nike Air Max 98 'Neon Green'
Nike Air Max 98 'Neon Green'