Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 98 komt in een kleurrijke colorway

25 april 2019 09:55
Nike Air Max 98 komt in een kleurrijke colorway

Nike heeft al veel sneakers uitgebracht waarmee jij jezelf goed op de zomer kan voorbereiden. Heb je dat nog niet gedaan? Wees niet getreurd, want er is een nieuwe colorway onderweg voor de Air Max 98.

De Air Max 98 van Nike zet het succes van zijn legendarische voorganger voort. Nike’s Air Max 98 brengt een retro Air Max stijl weer tot leven en verrijkt deze met moderne innovaties voor meer comfort. Het model beschikt over een zichtbare Air Unit en vloeiende designlijnen.

De sneaker beschikt over een upper gemaakt van het materiaal textiel. Het bovenwerk bestaat uit meerdere lagen en beschikt over meerdere opvallende kleuren. De standaard laag heeft een groenblauwe kleur, met een witte laag hier overheen. Over deze witte laag zit weer een blauw kleurige laag. Tussen de groenblauwe en witte lagen loopt een opvallende gele lijn. Ook op de toebox is een gele vorm te vinden met hierop een blauwe Swoosh. Op de zijkant van de sneaker zit ook een blauwe Swoosh. De Air Unit die onder de gehele sneaker loopt beschikt over een gele kleur.

Al met al is dit een mooie, opvallende sneaker die je moet hebben voor de zomer. Deze colorway zal uitkomen op woensdag 19 juni voor €180,-. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven bij welke shops deze colorway zal uitkomen. Hij komt in ieder geval uit via nike.com.


Nike WMNS Air Max 98 'Blue Force'

AH6799-601 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Air Max 98
Air Max 98
Air Max 98
Air Max 98
Images by: Nike