Skip to content
Upcoming

€110,- korting op deze Air Max 97 SE Floral ‘Orewood’

4 mei 2020 14:00
€110,- korting op deze Air Max 97 SE Floral ‘Orewood’

Toen in 1997 de Nike Air Max 97 werd gedropt was dit een hoogte puntje in de Air Max Line. Het was de aller eerste Nike Air Max die voorzien was van een air unit over de hele lengte van de midsole. Door zijn astronomische looks werd de sneaker heel goed opgepakt in landen als Italië en Japan. Dit kan ook liggen aan het feit dat de eerste colorway geïnspireerd was op de Japanse Bullet trein. Het model heeft door de jaren heen zijn pek bemachtigd in de top 10 beste Air Max modellen en is al de basis geweest voor talloze exclusieve collabs. In een ander opzicht laat de Air Max 97 zien dat het geschikt is voor alles, zoals deze Nike Air Max 97 SE Floral ‘Orewood’.

Nike Air Max 97 SE Floral ‘Orewood’ | BV0129-101

Het bovenwerk van deze zomerse sneaker is gemaakt van een combinatie van leer en mesh. Waar de stripes op de Air Max 97 meestal gemaakt zijn van een reflecterend 3M materiaal heeft Nike ervoor gekozen om in dit geval Mesh te gebruiken voor de stripes. Op de een of andere manier zorgt dit ervoor dat de sneaker een wat strakkere en elegantere look krijgt. Kleuren als roze, oranje en licht beige spelen overduidelijk de hoofdrol. Een ander leuk feitje van deze Nike Air Max 97 SE Floral ‘Orewood’ is dat hij ruim €110,- korting heeft gekregen!!! Zo gaat de prijs van €190,- naar €79,-. Wees er daarom snel bij en scoor ze vandaag nog

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste deals en steals voor de beste prijs. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs!

Nike Air Max 97 SE Floral ‘Orewood’
Prijs: van €190,- voor €79,-
Shop hem hier

Nike Air Max 97 'White Floral'

BV0129-101 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
SE Floral 'Orewood'
SE Floral 'Orewood'