Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 97 – New “Floral” Colorway

8 februari 2019 11:56
Nike Air Max 97 – New “Floral” Colorway

Nike komt weer met een nieuwe colorway voor de Nike Air Max 97. Dit model kent al veel verschillende colorways en samenwerkingen. Het ziet ernaar uit dat Nike hier nog lang geen genoeg van heeft.

De nieuwe colorway komt met een bloemen print. Dit is geen bloemen print met felle kleuren, maar juist in het zwart/wit zodat de sneaker een rustig en zachte uitstraling krijgt. De basis van de sneaker bestaat uit een lichte kleur roze en wit. Het licht roze is ook terug te zien op de leren mudguard van de sneaker. De bloemen print is over de gehele upper geplaatst. Deze print bestaat niet alleen uit de bloem, maar ook uit de takken en bladeren zodat er geen herhaalde afbeeldingen te vinden zullen zijn op de sneaker. Verder bestaat de Nike Air Max 97 “Floral” uit de standaard witte midzool en heeft de sneaker een zwart gekleurde Swoosh.

De Nike Air Max 97 “Floral” zal op vrijdag 1 maart 2019 uitkomen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike WMNS Air Max 97 'Floral'

BV6119-600 · Prijs vanaf €27,-

Naar alle aanbieders
NIKE WMNS AIR MAX 97 'FLORAL'
BV6119-600
NIKE WMNS AIR MAX 97 'FLORAL'
BV6119-600
NIKE WMNS AIR MAX 97 'FLORAL'
BV6119-600
Images by: Nike