Skip to content
Brand

Nike Air Max 97 ‘Cool Grey’ exclusief verkrijgbaar bij Snipes

1 maart 2023 17:15
Nike Air Max 97 ‘Cool Grey’ exclusief verkrijgbaar bij Snipes

Bij Snipes vind je een hoop sneakers, kleding en accessoires. Een van de velen sneakers die je hier kunt vinden, is de Nike Air Max 97. Dit silhouet werd in 1997 geïntroduceerd en was de eerste sneaker met een Air Unit die van de neus tot hiel loopt. De ‘Cool Grey’ colorway is nu exclusief te verkrijgen bij Snipes.

Snipes

Snipes is een Europese sneaker retailer. De winkel opende in 1998 zijn eerste vestiging in Essen, Duitsland en viert in 2023 zijn 25-jarige bestaan. De winkel heeft een breed aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. Met merken als New Balance, Nike, adidas, Converse en velen meer is Snipes uitgegroeid tot een welbekende naam onder sneakerliefhebbers.

Ook in Nederland is Snipes een geliefde sneakerwinkel. Met meerdere vestigingen in steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en andere grote steden, is de winkel dé plek voor het vinden van jouw volgende sneaker of outfit. Zo vind je hier ook de Nike Air Max 97 en komt Snipes met een unieke campagne ter ere van het model.

Nike Air Max 97 ‘Cool Grey’

De Nike Air Max 97 ‘Cool Grey’ heeft een strakke look. Het Nike Air Max 97 model werd in 1997 ontworpen door Christian Tresser en was het eerste Nike silhouet dat een Air Unit had die van de neus tot aan de hiel loopt. De dynamische overlays die over het gehele model lopen geven de sneaker een moderne uitstraling.

Beelden Sneakerjagers

De ‘Cool Grey’ colorway is exclusief bij Snipes te verkrijgen en komt gekleed in een grijze colorway. Het bovenwerk is van mesh en heeft een metallic look. De overlays komen in verschillende grijs- en blauwtinten. Diverse overlays hebben ook 3M details gekregen en lichten op in het donker.

Snipes Nike Air Max 97
Snipes Nike Air Max 97

Het Air Max 97 model staat in het teken van zelfexpressie. De sneaker is met zijn unieke en speelse uitstraling goed te combineren in diverse outfits en is voornamelijk bij de jeugd een populair model. Combineer de sneaker met het Tech Fleece pak met ‘Baltic Blue’ details.

Nike Tech Fleece Baltic Blue

Het Nike Sportswear Varsity bomberjack voor dames komt in een lichtroze colorway en is reversible. Combineer het jack met een loose-fit joggingbroek en geef je look een sportieve twist. Ook bij deze outfit is de Nike Air Max 97 ‘Cool Grey’ goed te stylen.

Air Max 97

Naast de Nike Air Max 97 ‘Cool Grey’ kun je bij Snipes ook andere colorways van het model verkrijgen. Onder de quote ‘Express Yourself To The Max’ wil Snipes aandacht vestigen op het Air Max 97 silhouet. Bekijk de Air Max 97 collectie bij Snipes via de knop hieronder.

Bekijk hieronder diverse beelden uit de Sneakerjagers campagne voor Snipes.

Snipes Nike Air Max 97
Snipes Nike Air Max 97
Snipes Air Max 97
Snipes Nike Air Max 97