Skip to content
Upcoming

Deze ijzige Nike Air Max 97 krijgt €72,- korting

30 april 2020 08:00
Deze ijzige Nike Air Max 97 krijgt €72,- korting

Toen in 1997 de Nike Air Max 97 werd geïntroduceerd was het model een regelrechte hit. Vooral in landen als Italië en Engeland was het model niet weg te denken uit het straatbeeld. Door zijn elegante maar vooral ook sportieve look kreeg het model direct alle liefde die het verdiende. Zo is het model eigenlijk al na zijn introductie niet meer echt uit de roulatie geweest van Nike. Om deze sombere dag een beetje door te komen hebben we daarom voor de Happy Sneaker Days deze Nike Air Max 97 ‘Celestine Blue’ uitgekozen.

Het bovenwerk van deze sneaker heeft een ‘ijzige’ look. Dit komt voornamelijk door het super lichtblauwe mesh bovenwerk met hieronder een lila mudguard. Op de lila mudguard zit ook een lichtblauwe miniswoosh.

De upper rust op een klassieke witte midsole en witte outsole. In de midsole zit hét item waardoor de Nike Air Max 97 zo populair werd: De Air Unit over de hele lengte is dit keer uitgevoerd in diezelfde lichtblauwe kleur als die van de mini swoosh.

Al met al is deze Nike Air Max 97 ‘Celestine Blue’ perfect voor dit sombere weer maar valt hij ook super goed te combineren als het weer lekker weer is. Een ander leuk detail is, is dat deze sneaker voor €72,- is afgeprijsd! Daarom kost hij nu nog maar €108,- in plaats van zijn oorspronkelijke €180,-

Ben jij opzoek naar nog meer deals, zoals deze Nike Air Max 97 ‘Celestine Blue’? Bekijk dan nu het complete overzicht van de Sneakerjagers Happy Sneaker Days. We bewerken deze lijst dagelijks en zorgen ervoor dat jij de beste en meest goedkope deals kunt sluiten. Wees snel want de Happy Sneaker Days duren maar tot 6 mei!

Nike Air Max 97 'Celestine Blue'

921733-018 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 97 ‘Celestine Blue’
Prijs: van €180,- naar: €102,-
Shop ze hier