Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 96 II keert terug naar zijn originele vorm

10 augustus 2020 14:31
De Nike Air Max 96 II keert terug naar zijn originele vorm

De jaren 90 waren een van de beste jaren voor de Air Max series. In dit jaren kwamen natuurlijk de Air Max 95 en 97 uit, maar er word er vaak eentje vergeten. De Air Max 90 introduceerde Air in de voorvoet en de Air Max 97 introduceerde een full lengt Air unit. Het is dus logisch dat de modellen die tussen de grote modellen liggen vaak over het hoofd gezien worden. In 1996 kwam namelijk de Air Max 96 II uit.

De sneaker werden voor het laatst gezien in 2016 waarbij de 20e verjaardag werd gevierd van de twee sneakers. De zolen waren toen veranderd door Air Max 95 Ultra zolen, omdat de zolen van de originele Air Max 96 te duur waren. Gelukkig kunnen we in de aankomende maanden de originele Air Max 96 II verwachten.

Nike Air Max 96 II

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt in een combinatie van mesh en leer. Een kleuren combinatie van wit, blauw en rood is te vinden op het bovenwerk, waar groot en deels wit is. De Swoosh op de midfoot is wit met een rode en blauwe outline. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte midsole met rode Air units in de hiel en voorvoet.

Er is nog geen release datum bekend gemaakt voor de Nike Air Max 96 , maar wordt ergens aan het einde van 2020 verwacht. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Max 96 II
Image by sinshouhin