Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 95 WMNS krijgt een ‘Saffron Grey’ colorway

12 februari 2020 15:37
Nike Air Max 95 WMNS krijgt een ‘Saffron Grey’ colorway
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Naast alle drukte rondom de Air Max 90 is nu ook eens de Air Max 95 WMNS aan de beurt. Het model is begin dit jaar al geïntroduceerd als collab samen met Comme Des Garçons en begint steeds vaker te verschijnen in onze Releasekalender.

Deze volgende Air Max 95 is ontworpen voor vrouwen en dit zie je duidelijk terugkomen in de colorway. Er is actief gebruik gemaakt van roze, goud en lichtpaars. Over de hele sneaker zien we hier en daar deze drietal kleuren terug komen.

Als we starten met het bovenwerk zien we dat er bovenop gebruik gemaakt is van een gouden kleur, wat overloopt in felroze. Op het bovenwerk is ook een doorzcihtig mesh materiaal gebruikt wat de sneaker wat extra dynamiek geeft.

Onder de vrolijke kleuren is er gebruik gemaakt van een licht grijs palet. De strepen op de zijkanten van de sneakers zijn omgetoverd in een colorfade die overigens gemaakt zijn van verschillende materialen, namelijk leer en suede.

Op de heel zien we een klein paars Nike Air Logo met hiernaast de welbekende gouden geborduurde swoosh. Het bovenwerk rust op een witte midsole met hierin felroze Air units.

Deze Nike Air Max 95 WMNS ‘Saffron Grey’ zal binnenkort verkrijgbaar zijn via Nike.com en diverse geselecteerde retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer info.

Nike WMNS Air Max 95 'Saffron Quartz'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Max 95
Air Max 95