Skip to content
Upcoming

Be summer-ready met deze ademende Nike Air Max 95 Ultra BR

2 mei 2018 16:27
Be summer-ready met deze ademende Nike Air Max 95 Ultra BR

Het is weer lekker weer en wij zijn niet de enige die dat zien. Nike heeft de Air Max 95 een nieuw leven in geblazen met deze strakke Nike Air Max 95 Ultra BR’s.

Het klassieke Air Max model van Nike is tegenwoordig niet meer weg te slaan uit het straatbeeld en met deze nonchalante update zullen we hem nóg meer gaan zien. Voor de volgende editie van de Nike Air 95 heeft Nike ademende mesh toegevoegd wat dus iedeaal is voor het lekkere weer, want mesh = koele voetjes!

De ademende mesh is niet het enige wat is toegevoegd. De minder bekende Air Max 96 zool is ook toegevoegd aan de gestroomlijnde one-cut upper. Dit alles in drie verschillende colorways, zodat je helemaal klaar bent voor dat lekkere weer!

Als we verder inzoomen op de pack zelf zien we dat er toch wel een groot verschil in de colorways zitten. Zo is er één licht bruine variant die ideaal is voor de zomer, een zwarte variant voor de avonden en een licht groene/pistache variant die eigenlijk toch wel een beetje een allrounder is.

Er is nog geen vaste releasedatum bekend van deze Nike Air Max 95 BR Ultra maar het ziet er naar uit dat ze snel zullen uitkomen.


Nike Air Max 95 BR Ultra “Light Brown”

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Stylecode: AO2438-200Nike Air Max 95 BR Ultra “Pistache/light green”

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Stylecode: AO2438-001Nike Air Max 95 BR Ultra “Pure Black”

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Stylecode: AO2438-002