Skip to content
Upcoming

Deze zomerse Air Max 95 S5 ‘Multi’ krijgt €45 korting

5 mei 2020 14:00
Deze zomerse Air Max 95 S5 ‘Multi’ krijgt €45 korting

In 1995 werd door Nike de allereerste Air Max gedropt die voorzien was van meerdere Air Units. Het schitterende jaar is de geboorte van de Air Max 95 die we soms echt vergeten. Het model bestaat dit jaar namelijk 25 jaar en krijgt momentele te weinig liefde vanuit Nike1 toch zien we hier en daar nog wel een toffe release verschijnen, zoals deze Nike Air Max 95 SP ‘Multi’

Het leuke aan deze sneaker is toch wel hel kleurrijke bovenwerk. In dit geval hebben ze er namelijk voor gekozen om gebruik te maken van veel vrolijke kleiuren. Zo zien we paars, licht blauw, rood en geel. Een ander tof detail is het denim/corduroy achtige materiaal wat gebruikt is voor de mudguard. Als finishing touch heeft de sneaker twee grote lacelocks in de vorm van een hartje en een zonnetje. Al met al dé perfecte sneaker voor de zomer én je shopt hem nu met ruim €45,- korting!

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste deals en steals voor de beste prijs. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs!

Nike Air Max 95 SP ‘Multi’
Prijs: van €180,- naar €135,-
Shop ze hier

 95 SP Multi
 95 SP Multi
 95 SP Multi