Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 ‘Laser Blue’ komt binnenkort uit

10 juli 2020 15:38
De Nike Air Max 95 ‘Laser Blue’ komt binnenkort uit

Nike viert de 25e verjaardag van de Air Max 95 door weer een iconische colorway uit te brengen. Binnenkort komt Nike namelijk met de Air Max 95 ‘Laser blue’.

De Nike Air Max 95 is gemaakt door Sergio Lozano. De Air Max 95 is gebaseerd op de menselijke anatomie, waarbij het bovenwerk lijkt op de ruggengraat van een mens. De materialen van de sneaker representeren huid, ribben en pezen. De Air Max 95 was de eerste sneaker van Nike die twee luchtkussens in de voorvoet had. Zwart, neon geel en wit waren de eerste kleuren die op de sneaker kwamen. Een grote Swoosh was ook niet te vinden op de sneaker, maar was vervangen door een mini Swoosh op het achterste deel van de sneaker.

Nike Air Max 95 ‘Laser Blue’ | CZ8684-001

De sneaker komt in een ‘Neutral Grey’, ‘Dark Grey’, ‘White’ en ‘Laser Blue’ kleuren combinatie. Het bovenste deel van de sneaker is gemaakt van wit mesh met ‘Laser Blue’ hits op de eye lets, tong en hiel. Kijkend naar beneden van de sneaker is ‘Neutral Grey’ nubuck geplaatst volgend met zwart leer op de toebox. Om de sneaker af te ronden zit de upper van de sneaker op een zwarte mid- en outsole.

De releasedatum van de Nike Air Max 95 ‘Laser Blue’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Max 95 'Laser Blue'
Air Max 95 'Laser Blue'
Images by Billys_kyoto