Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 komt in een furry colorway

15 augustus 2020 13:46
De Nike Air Max 95 komt in een furry colorway

Met de herfst nog maar één maand verwijderd is Nike zich alvast aan het voor bereiden voor het koude en regenachtige seizoen. Nike voegt namelijk fur (synthetische vacht) toe aan de Nike Air Max 95.

Het is alweer 25 jaar geleden dat de Nike Air Max 95 uit kwam. De release van de sneaker was enorm, want dit was de eerste keer dat er zichtbare Air units in de voorvoet van een sneaker zaten. Ook was het de eerste sneaker dit een zwarte midsole had. De sneaker was geïnspireerd het menselijke anatomie. De ‘Volt’ colorway was de eerste colorway die op de sneaker uit kwam en werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een mini swoosh op de zijkant van de hiel.

Nike Air Max 95 ‘Fur’ | DB9577-001

De basis van de sneaker heeft vooral een zwarte kleur gekregen terwijl er leer op de tong is gebruikt en suede voor op de sneaker. Op de golvende lijnen op de midfoot is te zien dat er gebruik is gemaakt van roze en geel vacht en op de binnenzijde van de schoen blauw en groen vacht. Dit vacht is in combinatie met zwart vacht op de tong en sockliner. Onder het bovenwerk zit een off white midsole en zwarte outsole.

De release datum van de Nike Air Max 95 ‘Fur’ is nog niet bekend, maar wordt ergens in de aankomende weken verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 95 Fur 'Black'

DB9577-001 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
Air Max 95 'Fur'
Air Max 95 'Fur'
Air Max 95 'Fur'
Air Max 95 'Fur'
Air Max 95 'Fur'
Images by Nike