Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo komt 15 mei

7 mei 2020 10:53
De Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo komt 15 mei

Het is alweer bijna anderhalve maand geleden dat we de Nike Air Max 90 x Atmos ‘Reversed Duck Camo’ zagen uitkomen. We hebben zojuist nieuwe beelden ontvangen van een nieuwe Air Max 90 die wel verdacht veel lijkt op de Reversed Duck Camo. Dit keer heeft de model de naam ‘Ghost Green’ Duck Camo.

Ten opzichte van de originele ‘Reversed Duck Camo’ zien we enorm veel verschillen. Zo is er voor deze release gebruik gemaakt van lichtere kleuren. Zo ziet het camouflage materiaal er een stuk lichter uit en oogt de algemene look daardoor ook een stuk valer. Als we verder kijken zien we dat de swoosh ook minder detail heeft gekregen. In de eerste release zat er namelijk een kleine textuur van een slangenprint in de swoosh. In dit geval hebben ze gebruik gemaakt van een suède/viltachtig materiaal.

Naast het weghalen van een aantal details heeft Nike ook een belangrijke kleur volledig omgegooid. Zo is de feloranje kleur vervangen voor een gifgroene volt kleur. Toch blijft deze kleur goed passen bij de camouflage print. We zien de kleur in de toebox, heel, outsole, AIR unit en de Nike branding.

Deze Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo zal vanaf 15 mei om 09:00 uur verkrijgbaar via Nike.com. We verwachten dat hij op een later moment ook nog beschikbaar zal zijn bij andere geselecteerde Nike Retailers.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie over deze release.

Nike Air Max 90 SP 'Ghost Green' Duck Camo

CW4039-300 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Volt Duck Camo
Volt Duck Camo
Volt Duck Camo
@heirmj523