Skip to content
Upcoming

Binnenkort dropt Nike het ‘Worldwide Pack’ met daarin deze Air Max 90

27 juni 2020 09:40
Binnenkort dropt Nike het ‘Worldwide Pack’ met daarin deze Air Max 90

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de Nike Air Max 90 onderdeel uitmaakt van het ‘Worldwide Pack’ samen met andere modellen. Het ging om een witte colorway, maar er is nu nog een colorway opgedoken die over wat donkerdere tinten beschikt.

Het Worldwide Pack beschikt over aardig wat verschillende Nike modellen. Zo zien we het klassieke Air Force 1 model langskomen, maar ook de Air Tailwind ’97 en de Air Max MX-720-818. Daarnaast werden daar vorige week de Air Max 90 en 95 aan toegevoegd. Vandaag is er dan nog een tweede Air Max 90 colorway aan toegevoegd.

Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ | CK7069-001

In tegenstelling tot de Nike Air Max 90 die vorige week bekend werd gemaakt is deze donker van kleur. Toch zijn er aardig wat details op de sneaker te vinden. Ook worden er meerdere materialen gebruikt, zoals mesh, leer en rubber. Op het bovenwerk zijn op de zijkanten vijf kleine Swooshes te vinden in verschillende kleuren. Daarnaast hebben de veters een rode kleur gekregen met een tijgerprint erop. Achterop is een neon groene patch te vinden met Nike Air branding erop. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole met een rode outsole die nog wat extra contrast aan de sneaker toevoegen.

Tot dusver is het helaas nog niet bekend wanneer de sneaker die onderdeel uitmaakt van het Worldwide Pack precies zal releasen. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over het pack. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Air Max 90 SE 'Worldwide' - Black

CK7069-001 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Worldwide Pack
Worldwide Pack
Worldwide Pack