Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 90 ‘Viotech’ Release Reminder

27 augustus 2019 15:02
Nike Air Max 90 ‘Viotech’ Release Reminder

Deze donderdag, 29 augustus, is het dan eindelijk zover, dan released de ‘OG ‘Viotech colorway voor de Nike Air Max 90. Dit pareltje released niet alleen in grote maten, maar ook in maten voor de kleinste van de family.

Nike’s eerste ‘viotech’ colorway werd gereleased op de 2002 Dunk Low Pro B. De Nike Dunk Low Pro B ‘Viotech’ was een onofficieel lid van het ‘Ugly Duckling’ pack. Met regenboog tinten over de gehele suède, mesh en leren upper was dit zeker de meest kleurrijke van het pack. De Nike Dunk Low Pro B ‘Viotech’ werd gereleased in het tijdperk dat vooral Japan de beste releases kreeg. In de begin jaren 2000 zat je ook niet lekker achter je laptopje te wachten tot dat de sneaker uitkwam. In die tijd moest je echt naar de bron zelf toe een paartje te scoren. Dit maakt de Dunk Low ‘Viotech’ nog steeds erg bijzonder, en gaat de sneaker op StockX rond voor ongeveer €600,-. In 2013 kwam er nog een re-release van de Dunk Low ‘Viotech’ en dit jaar gaan we er nog één zien.

Nike Dunk Low Pro B ‘Viotech’

Nike Air Max 90 ‘Viotech’ details

Het bovenwerk is gemaakt van suède en mesh en brengt exact hetzelfde kleurenpallet met zich mee als de 2002 release van de Nike Dunk Low. Een mooi klein detail is te vinden op de tong, waar de originele leren patch is gebruikt van de Dunk Low. De midsole is wit gekleurd met een oranje kleur rondom de Air unit. Om de sneaker af te maken heeft de outsole een kleurencombinatie van paars en oranje.

De Nike Air Max 90 ‘Viotech’ released op donderdag 29 augustus via Nike en andere Nike retailers voor €150,-. Ook released dit pareltje voor de kleinste via Nike voor €80,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 90 QS 'Viotech'

CD0917-600 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Viotech'
Air Max 90 'Viotech'
Air Max 90 'Viotech'
Images by 43Einhalb

Nike Air Max 90 Todler QS 'Viotech'

CJ0935-600 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
Images by @corporategotem

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date