Skip to content
Upcoming

Deze aankomende Nike Air Max 90 beschikt over Spiders

14 augustus 2020 08:15
Deze aankomende Nike Air Max 90 beschikt over Spiders

Halloween komt steeds dichter in de buurt en Nike zal dit, net als elk jaar, groots vieren. Een van de sneakers die onderdeel zal uitmaken van de collectie is de Nike Air Max 90 en deze zal verschijnen in een ‘Spider Web’ colorway.

Het is niet zo gek dat de Air Max 90 onderdeel uitmaakt van de collectie. Het model is een echte klassieker en dit jaar viert hij zijn dertigste verjaardag. Er zijn al veel colorways verschenen in 2020 en het ziet er niet naar uit dat hier een einde aan zal komen. Zo dropt aankomende zaterdag, 15 augustus 2020, de klassieke ‘Eggplant’ colorway. KLIK HIER voor meer informatie over deze release.

Nike Air Max 90 ‘Spider Web’ | Closer Look

Op de eerste foto die is verschenen is te zien hoe de sneaker in elkaar is gezet en hoe hij eruit ziet. De sneaker is volledig zwart van kleur en is samengesteld uit drie materialen, namelijk mesh, leer en suède. Vervolgens is er op de basis van het bovenwerk een zilveren spinnenweb verwerkt. Dit is te vinden over het gehele bovenwerk. De overlays zijn gewoon zwart van kleur. Ook de Swoosh heeft een zilveren of grijsachtige kleur gekregen. Onder het bovenwerk loopt een zwarte midsole en hieronder loopt een zilveren outsole die matched met de Swoosh.

Helaas is er tot dusver nog geen releasedatum bekend van de Air Max 90 ‘Spider Web’. Wij verwachten dat we de sneaker rond Halloween kunnen verwachten bij Nike. Houd Sneakerjagers goed in de gaten voor de laatste sneaker nieuwtjes!

Max 90 Spider Web