Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Seahawks’ is nu gedropt

11 juli 2020 14:18
De Nike Air Max 90 ‘Seahawks’ is nu gedropt

Een maand geleden doken er foto’s op van een Nike Air Max 95 in een colorway die was geïnspireerd op Seattle Seahawks. Nu is ook de Air Max 90 in dezelfde ‘Seahawks’ colorway verwerkt en om het nog mooier te maken, hij is nu verkrijgbaar!

De Air Max 90 is een grote sneaker in de sneakerwereld en dat is niet onverdiend. Al sinds 1990 staat de sneaker hoog in de ranglijst. Elke keer bewijst de sneaker zich opnieuw met vele colorways. Ze hebben zichzelf ook weer bewezen met deze te gekke colorway!

Nike Air Max 90 ‘Seahawks’ | DA1505-400

Het model beschikt over een basis die is gemaakt van mesh in een Navy kleur. Op deze basis zijn overlays te vinden van nubuck in een grijze kleur. Om wat contrast toe te voegen is er gekozen voor een witte Swoosh en Volt kleurige accenten. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole met hieronder weer een Navy rubberen outsole om de sneaker af te maken.

De Nike Air Max 90 is nu verkrijgbaar bij JDSports. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,-. Check onze Releasekalender voor meer aankomende releases. Scroll naar beneden voor foto’s.


Nike Air Max 90 'Seahawks'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Seahawks
Air Max 90 Seahawks
Air Max 90 Seahawks