Skip to content
Upcoming

De klassieke Nike Air Max 90 krijgt een opvallende Safari print

22 augustus 2020 08:55
De klassieke Nike Air Max 90 krijgt een opvallende Safari print

De Nike Air Max 90 heeft dit jaar al behoorlijk wat make-overs gezien. Van een opvallend kleurenpalet tot een minimalistische colorway. Nu verschijnt de sneaker in een kenmerkende Safari print. En dit is niet voor het eerst dat we een Safari print zien op een Air Max.

Eerder zagen we ook al de Air Max 1 en de Air Safari een make-over krijgen in een Safari print. Deze colorway op de iconische sneakers waren zeer gewild en waren ook binnen no-time uitverkocht. Nu is het de beurt aan de Air Max 90.

Nike Air Max 90 ‘Safari’ | Details

De mudguard op de zijkanten heeft een zwarte kleur gekregen, net als de geperforeerde toebox. De overlays hebben in tegenstelling tot de mudguards een opvallendere look gekergen, namelijk een zwart/grijs stippen patroon. Dit wordt gecontrasteerd met een witte Swoosh. Om wat extra leven in te blazen hebben ze gekozen voor oranje details, op de eyestays, branding en de zool. De midsole is verwerkt in een zwarte kleur, terwijl het rondom de Air Unit oranje van kleur is.

De Nike Air Max 90 Safari zal op dinsdag 1 september 2020 om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via o.a. Nike.com. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker en houd Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates.

Air Max 90 Safari
Air Max 90 Safari
Air Max 90 Safari