Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Lemon’ is nu verkrijgbaar

19 maart 2020 15:36
De Nike Air Max 90 ‘Lemon’ is nu verkrijgbaar

Zoals jullie weten is de Air Max 90 dit jaar 30 jaar oud geworden! Een mooie leeftijd om het model extra in het daglicht te zetten. Nike is hier al sinds de start van 2020 actief mee bezig en er zijn al talloze harde releases uitgekomen en er zullen er nog veel meer komen. Vandaag, 19 maart 2020, is deze Nike Air Max 90 ‘Lemon’ uitgekomen bij onze vrienden van Solebox.

De Nike Air Max 90 werd voor het eerst uitgebracht in 1990. Het model was ontworpen door de iconische sneakerontwerper Tinker Hatfield en werd direct opgepakt in verschillende subculturen. In de jaren 90 was het model in Nederland vooral populair in de Gabber cultuur. Later is het model uitgegroeid tot een fashion icoon. Het model blijkt ook perfect te zijn voor collabs. Merken als Off-White en Patta hebben dit door de jaren heen wel bewezen.

Voor deze volgende Air Max 90 release heeft Nike inspiratie gehaald uit de vrucht citroen. Het gehele bovenwerk oogt direct super clean maar als we verder kijken zien we een aantal hele toffe details. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende materialen, namelijk: suede, leer, nerfleef en mesh.

De details van deze Nike Air Max 90 ‘Lemon’

De mudguard van de sneaker is gemaakt van leer. Speciaal voor deze release heeft Nike gebruik gemaakt van een nerfleer met een patroon wat heel veel lijkt op de textuur van een citroen. Verder is de sneaker uitgevoerd in vier verschillende tinten geel, van felgeel tot pastelgeel. Het is overigens ook tof om te zien dat de OG-Stitch bij de swoosh ook op deze release is toegepast!

Deze Nike Air Max 90 ‘Lemon’ is al beschikbaar bij Solebox via deze link. De kan is groot dat hij ook uit zal komen bij andere Nike retailers. Check daarom de Sneakerjagers Releasekalender voor alle updates over deze release. 

Nike Air Max 90 'Lemon'

CW2654-700 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Lemon'
Air Max 90 'Lemon'
Air Max 90 'Lemon'