Skip to content
Upcoming

Alles wat je moet weten over de Nike Air Max 90 ‘Laser’

5 maart 2021 19:05
Alles wat je moet weten over de Nike Air Max 90 ‘Laser’

Nike dropt eind deze maand de Air Max 90 in de colorway Laser. Deze speciale look is ons niet onbekend. Lees verder voor alle details!

Mark Smith geïnspireerd

Laseren is niet erg gebruikelijk onder de huidige Nike producten, maar dankzij Mark Smith verscheen het op meerdere producten. Mark werd beroemd door zijn werk aan de Air Jordan 20. De Nike Air Max 90 Laser colorway is geïnspireerd op zijn Nike Air Force 1 ‘Laser’ die in 2003 uitkwam. Het laserwerk op de Air Force was geïnspireerd door tatoeages. Er zijn maar 200 exemplaren van de sneaker gemaakt. Het gelaserde tatoeage ontwerp zie je weer terug in de nieuwste Air Max Laser, maar dit keer met een topografisch patroon.

Nike Air Force 1 Laser 2003
Nike Air Force 1 ‘Laser’ – 2003

Laser details | DC7948-100

De sneaker is uitgevoerd in natuurlijk plantaardig leer. In de toebox, achterkant en het middenstuk is een topografisch patroon gegraveerd. Op het bovenwerk zijn geen stitchings te vinden, omdat het één geheel is. De Swoosh, tong, enkel en delen van het bovenwerk zijn in hun natuurlijke staat gelaten. De branding op de tong en hiel hebben ook een ingegraveerde look. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en een crèmekleurige half-transparante buitenzool. Voor de kicks is er is gebruik gemaakt van een houten look. Dit zie je ook terug in kleine details, zoals de de houten vetersluitingen. Het topografische patroon op het bovenwerk is ook gebruikt voor het inpakpapier waar de schoen in zit.

Release informatie

De Nike Air Max 90 Laser ‘Natural’ droppen op dinsdag 30 maart om 09:00 uur. Ze zullen €200,- euro kosten via Nike.

Nike Air Max 90 Laser 'Woodgrain'

DC7948-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Laser'
By Nike

Wil jij deze releases niet missen? Vergeet dan niet om de reminder aan te zetten of onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten te houden voor alle updates!