Skip to content
Upcoming

Nike komt met een Air Max 90 ‘Hyper Orange’

14 februari 2020 10:21
Nike komt met een Air Max 90 ‘Hyper Orange’
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

2020 markeert alweer de dertigste verjaardag van wellicht een van de meest iconische modellen van Nike: de Air Max 90. Het is algemeen bekend dat Nike al sinds de start van het nieuwe jaar de focus volledig legt op het vieren van dit heugelijke feit. Het model is al meerdere keren uitgekomen in flitsende colorways en er staan er nog een hoop gepland in. De originele colorway, ‘Infra Red’, heeft zich echter nog niet laten zien en deze nieuwe Nike Air Max 90 ‘Hyper Orange’ is er toch wel eentje die het meeste lijkt op zijn voorganger. 

Zoals we gewend zijn heeft Nike gekozen voor een klassieke aanpak. De afgelopen releases staan namelijk vooral in het teken van de OG colorways. Typerende colorblockings zoals we gewend zijn zien we daarom veel voorbijkomen.  

Voor deze Nike Air Max 90 ‘Hyper Orange’ heeft Nike besloten om terug te gaan naar zijn roots. En detail wat voor ons direct eruit springt is natuurlijk de stitching aan de zijkant, over de Swoosh heen. Dit detail zagen we ook op de allereerste Nike Air Max 90.

Deze variant is uitgevoerd in de klassieke materialen. Leer speelt duidelijk de hoofdrol in deze release. Hierover heen zien we het typische vilt achtige materiaal voor de swoosh en op de toebox en heel lining zien we het wel bekende mesh materiaal.

Momenteel hebben we nog geen releasedatum voor deze Nike Air Max 90 ‘Hyper Orange’ maar we verwachten hier binnenkort meer over te weten. Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor meer Air Max 90 releases.

Nike Air Max 90 'Hyper Orange'

CT4352-103 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
Max 90 'Hyper Orange'
Max 90 'Hyper Orange'