Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Hyper Grape’ is goedkoper dan ooit

27 april 2020 12:30
De Nike Air Max 90 ‘Hyper Grape’ is goedkoper dan ooit

2020, hét jaar van de Nike Air Max 90. Het model kwam voor het eerst uit in 1990. Het model stond als boegbeeld voor de jaren 90 en zette een revolutie in gang. Door de jaren heen is het model uitgegroeid tot een icoon in de sneaker en fashion wereld. Het model heeft laten zien de perfecte basis te kunnen zijn voor alle colorways die je je maar kunt verzinnen. Voor vandaag staat de Happy Sneaker Days in het teken van deze Nike Air Max 90 ‘Hyper Grape’

Tijdens de start van dit jaar introduceerde Nike allerlei oude colorways voor het model. De eerste ‘Infrared’ colorway diende als basis voor deze colorways. Door de infrared kleur te vervangen met een neon-kleur zorgde Nike voor veel hype rondom het model.

Eén van deze neon-kleurige colorways was deze Nike air Max 90 ‘Hyper Grape’. Het model is gemaakt van de klassieke Air Max 90 materialen. We hebben het natuurlijk over synthetisch leer, suede en mesh. De paarse details zorgen ervoor dat de sneaker een lekkere frisse look krijgt die perfect past bij de lente.

De Nike Air Max 90 ‘Hyper Grape’ is momenteel enorm scherp afgeprijsd van €139,95 voor nog maar €119,99! Maaaarrr…. Tijdens Koningsdag ontvang jij nog een 15% EXTRA korting met de code: BAASDAY15. Grijp jouw maat voor ze weg zijn. Voor andere scherp afgeprijsde sneakers check je de Sneakerjagers Happy Sneaker Days pagina. Je vind hier de beste en vooral de meest goedkope sneakers.  

Nike Air Max 90 OG 'Hyper Grape'

CD0881-104 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

ALLEEN VANDAAG 15% EXTRA KORTING! GEBRUIK CODE: BAASDAY15