Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo

13 mei 2020 18:15
Release Reminder: Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo

De releasedatum van de Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo komt steeds dichterbij. Het model zal uitkomen op vrijdag 15 mei bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. De sneaker is een iteratie op de oorspronkelijke Nike Air Max 90 x Atmos ‘Duck Camo’ en de Nike Air Max 90 x Atmos ‘Reversed Duck Camo’ die recentelijk is uitgekomen.

Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo | CW4039-300

Ten opzichte van de originele ‘Reversed Duck Camo’ zien we enorm veel verschillen. Zo is er voor deze release gebruikgemaakt van lichtere kleuren. Zo ziet het camouflage materiaal er een stuk lichter uit en oogt de algemene look daardoor ook een stuk valer. Als we verder kijken zien we dat de Swoosh ook minder detail heeft gekregen. In de eerste release zat er namelijk een kleine textuur van een slangenprint in de Swoosh. In dit geval hebben ze gebruikgemaakt van een suède/viltachtig materiaal.

Naast het weghalen van een aantal details heeft Nike ook een belangrijke kleur volledig omgegooid. Zo is de feloranje kleur vervangen voor een gifgroene volt kleur. Toch blijft deze kleur goed passen bij de camouflage print. We zien de kleur in de toebox, heel, outsole, AIR unit en de Nike branding.

Release

Deze Nike Air Max 90 SP ‘Ghost Green’ Duck Camo zal uitkomen op vrijdag 15 mei bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender om te bekijken waar jij deze toffe sneaker kan scoren.

Nike Air Max 90 SP 'Ghost Green' Duck Camo

CW4039-300 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders
images by Sneakerpolitics