Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Max 90 ‘Chlorine Blue’ is nu verkrijgbaar

29 december 2020 16:09
Nike’s Air Max 90 ‘Chlorine Blue’ is nu verkrijgbaar

Er lijkt maar geen einde te komen aan het aantal colorways dat we in ontvangst mogen nemen van Nike op de Air Max 90. Nu is er opnieuw een heerlijke colorway verschenen op het iconische model. We hebben het hier over de verrukkelijke ‘Chlorine Blue’ colorway.

In 1978 maakte de revolutionaire Air technologie zijn debuut in de sneakers van Nike. Negen jaar later, in ’87 zag de Air Max 1 voor het eerst het daglicht. Wat de sneaker kenmerkte, was de opvallende, zichtbare Air Unit achter in de hak. Hierdoor konden sneaker liefhebbers niet alleen de geweldige demping voelen, maar ook zien! Tegenwoordig zijn Air Max sneakers niet meer weg te denken uit de sneaker wereld. Dit komt mede door de geweldige kleurcombinaties waarmee Nike ons telkens weer mee wegblaast, maar ook zeker door de betrouwbare demping.

Nike Air Max 90 ‘Chlorine Blue’

Met deze strakke ‘Chlorine Blue’ colorway is Nike trouw gebleven aan de roots van de Air Max 90 met het iconische wafelpatroon in de zool, gestikte overlays en de klassieke TPU accenten. Dankzij de frisse kleuren krijgt de sneaker een moderne look en de geweldige demping zorgt voor een vertrouwd, comfortabel gevoel.

De basis van de sneaker is opgemaakt van mesh met hierop verschillende overlays in allerlei kleuren. Zo zijn de eyestays gekleurd in de kleuren blauw en rood. Ook de Nike Air branding op de hiel en de Air Max branding op de zijkanten zijn verwerkt in deze kleuren. De Swooshes en de heel tab zijn wat neutraler gekleurd, namelijk in een ‘Iron Grey’ kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole die wordt onderbroken door blauwe of rode omheining rondom de Air Unit. Onder het bovenwerk loopt een rubberen outsole die de sneaker afmaakt.

De Nike Air Max 90 ‘Chlorine Blue’ is nu verkrijgbaar via Nike.com voor een nieuwprijs van €140,-. Wil je meer te weten komen over deze sneaker? Check dan onze Releasekalender voor meer info en alle aankomende sneaker releases. Scroll naar beneden voor officiële afbeeldingen van de sneaker.


Nike Air Max 90 'Chlorine Blue'

CV8839-100 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Chlorine Blue
Nike Air Max 90 Chlorine Blue
Nike Air Max 90 Chlorine Blue

Images by: Nike