Skip to content
Upcoming

De ‘Caramel’ look komt op de Nike Air Max 90

11 mei 2020 21:12
De ‘Caramel’ look komt op de Nike Air Max 90

In 1990 werd de Nike Air Max 90 voor het eerst uitgebracht. In 2020 is het model nog steeds razend populair onder alle culturen die je je maar kunt verzinnen. Aangezien het model dit jaar dus 30 jaar bestaat wordt er van alles aan gedaan om dit groots te vieren. Een van de voorbeelden die dit laten zien zijn de talloze releases die Nike uitbrengt van het model. Zo is de Nike Air Max 90 dit jaar al in diverse nieuwe en OG colorblockings uitgekomen. Een compleet nieuwe colorway is toch wel deze herfstige Nike Air Max 90 ‘Caramel’.

Zo is het bovenwerk namelijk gemaakt van verschillende bruintinten. De mudguard heeft een toffee/caramel kleur terwijl de swoosh en het middenpaneel weer een donkere of hele lichte bruine kleur hebben. Een opvallend detail is het mesh. Normaal is dit spierwit bij de Air Max 90 maar bij deze ‘Caramel’ colorway hebben ze gekozen voor een ‘vergeelde’ look. De colorway heeft ook wel iets weg van de Air Max 90 klassieker, de Nike Air Max 90 ‘Escape’.

Gezien de colorway van dit model is de kans groot dat we hem deze zomer niet zullen zien verschijnen. Houd daarom ten alle tijden de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor eventuele updates over deze release. Je bekijkt hier ook het meest complete overzicht met alle sneakers die nog uit zullen komen in de nabije toekomst. De kans is echter wel groot dat je deze kicks gaat scoren bij Nike.com zelf.

Caramel
Caramel
Caramel