Skip to content
Upcoming

De iconische Nike Air Max 90 verschijnt in een nieuwe camo denim print

10 augustus 2020 19:55
De iconische Nike Air Max 90 verschijnt in een nieuwe camo denim print

Nike is druk bezig met het uitproberen van nieuwe materialen, kleuren en vele andere dingen op het iconische Air Max 90 model. Nu is er een nieuwe ‘Camo Denim’ colorway opgedoken op de sneaker.

Dit is niet de eerste keer dat Nike het Air Max 90 model verwerkt in een camouflage colorway. Eind juli kwam het nieuws naar buiten dat er een ‘Orange Camo’ aankomt. Ben jij benieuwd naar hoe deze colorway eruit komt te zien? KLIK HIER om meer te weten te komen over deze sneaker!

Nike Air Max 90 ‘Camo Denim’ | DB1967-100

Als we wat meer aandacht aan de sneaker besteden zal je zien dat de sneaker een basis heeft die is gemaakt van wit leer, terwijl er op mudguard een lederen grijze overlay loopt met hierop een camouflage print. Vervolgens loopt deze print over naar de achterkant in een mudguard die is gemaakt van denim materiaal. De tong is gemaakt van mesh in een olijfgroene kleur en achterop de hak is een rode heel tab te vinden met Nike Air branding erop. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en de Air Unit is omringt door zwart. Om de sneaker af te maken is er gekozen voor een zwarte/gum outsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Air Max 90 Camo Denim, maar wij verwachten dat de sneaker in de komende weken zal droppen. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €130,-. Check onze Releasekalender voor meer info en scroll naar beneden voor officiële foto’s.


Nike Air Max 90 'Camo Denim'

DB1967-100 · Prijs vanaf €206,-

Naar alle aanbieders
Max 90 Camo Denim
Max 90 Camo Denim