Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 Brush verschijnt in een prachtige zomerse colorway

24 juli 2020 12:15
De Nike Air Max 90 Brush verschijnt in een prachtige zomerse colorway

Nike begint zich steeds meer te verdiepen in ‘painted’ colorways. Hiermee wordt bedoeld dat er op de sneakers details te vinden zijn die lijken op bijvoorbeeld verfspetters. Ook deze nieuwe Nike Air Max 90 Brush beschikt over zulke details. Lees verder om meer te weten te komen!

We zien het niet alleen op deze Nike Air Max 90, maar ook op het Brushstroke Pack dat vandaag is gedropt. Het pack bestaat uit vier sneakers die allemaal beschikken over een Swoosh die lijkt te zijn geverfd. In eerste instantie leek het gewoon iets wat Nike uitprobeerde, maar nu ziet er het toch echt naar uit dat dit echt een ding gaat worden.

Nike Air Max 90 Brush ‘White’ | CZ7937-100

Deze Nike Air Max 90 is zeer zomers aangekleed. Zo beschikt de sneaker over een witte basis, gemaakt van mesh en leer. Al snel gaat je aandacht naar de blauwe en rode details op het bovenwerk. Wat voornamelijk opvalt is de Swoosh, want deze is verwerkt in een contrasterende zwarte kleur. Rondom de Swoosh is een rode kleur te vinden die lijkt te zijn verwerkt in een veeg van een kwast met verf. Daarnaast zijn de eyestays verwerkt in rubber materiaal in de kleuren blauw en rood. Ook de branding op de hiel is verwerkt in dezelfde blauwe kleur. Als we afzakken naar de witte/zwarte midsole zien we een Air Unit die is verwerkt in een oranje kleur. Ook de outsole is wit/zwart van kleur.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, dus houd onze Releasekalender de komende maanden in de gaten om up-to-date te blijven over deze Air Max 90. Scroll naar beneden voor de officiële foto’s!

Nike Air Max 90 Brush 'White'

CZ7937-100 · Prijs vanaf €154,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Brush
Air Max 90 Brush
Air Max 90 Brush

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date