Skip to content
Newsfeed

Bereid je voor op Valentijnsdag met deze Nike Air Max 90

5 februari 2022 13:01
Bereid je voor op Valentijnsdag met deze Nike Air Max 90

Het iconische silhouet dat niet meer weg te denken is uit Nederland verschijnt voor Valentijnsdag in een nieuw jasje. We hebben het hier natuurlijk over de Nike Air Max 90 die vrijwel volledig is aangekleed in roze ‘Bright Fuchsia’ tinten. Benieuwd wat je kan verwachten? Blijf dan nog even hangen…

Nike is momenteel druk bezig met het releasen van nieuwe colorways op het Air Max 90 silhouet. Zo verschijnt er dinsdag 8 februari 2022 de ‘Green Snakeskin’ colorway. Daarnaast wordt deze maand ook nog de opvallende ‘Picnic’ colorway verwacht. Om de februari line-up af te maken released op 14 februari 2022 speciaal voor kinderen de ‘Phantom’ colorway.

Al met al aardig wat Air Max 90 releases om naar uit te kijken deze maand. De roze Air Max 90 ‘Bright Fuchsia’ die ook in februari dropt bestaat uit een mesh basis met lederen overlays. Op de mesh basis is een patroon te vinden van ‘Nike’ branding die doorloopt naar de achterkant van de sneaker. De lederen overlays beschikken over een roze kleur zonder patroon. De veters van de sneaker hebben een elegante make-over gekregen. Onder het bovenwerk loopt een contrasterende witte midsole die het eentonige kleurgebruik openbreekt. Vervolgens gaat het roze weer door in de midsole.

We zullen een releasedatum nog even moeten afwachten, aangezien Nike nog niks loslaat over deze AM90. Bekijk foto’s van de colorway hieronder en vergeet ons niet te volgen op Twitter, Instagram of Facebook.