Skip to content
Upcoming

Een zeer gewaagde nieuwe colorway is verschenen op de Nike Air Max 90

22 juni 2020 21:05
Een zeer gewaagde nieuwe colorway is verschenen op de Nike Air Max 90

Er is in-hand foto verschenen van een nieuwe Nike Air Max 90 colorway die behoorlijk wat aandacht trekt. De Nike Air Max 90 ‘Beige/Neon’ beschikt namelijk over een heleboel kleuren en details. Lees snel verder voor meer informatie!

De iconische Air Max 90 werd in 1990 uitgebracht door Nike. Het model werd ontworpen door niemand minder dan Tinker Hatfield. De eerste colorway die verscheen op het model was de ‘Infrared’ en deze is tot op de dag van vandaag enorm populair. Dit jaar bestaat de Air Max 90 30 jaar en dat viert Nike met een hele hoop colorways.

Nike Air Max 90 ‘Beige/Neon’

Dankzij de foto die is opgedoken kunnen wij jou een first look geven van de sneaker. Wat voornamelijk opvalt is het kleurgebruik. Je ziet namelijk vele verschillende kleuren, zoals beige, oranje, paars, blauw en neon. Ook zijn er vele verschillende overlappende materialen te vinden, als mesh, leer en rubber. Op de sneaker zie je enkele details die het doen lijken alsof de sneaker nog niet helemaal afgemaakt is. Ook zijn er twee verschillende pull tabs te vinden die helpen met het makkelijk aantrekken van een sneaker.

Helaas is het nog niet bekend wanneer deze Nike Air Max 90 ‘Beige/Neon’ zal uitkomen. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten voor meer informatie over deze toffe colorway. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker.


Max 90 Beige Neon