Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Bacon’ is uitgesteld naar 2021

24 september 2020 16:45
De Nike Air Max 90 ‘Bacon’ is uitgesteld naar 2021

De geruchten gaan al een tijdje rond dat de Nike Air Max 90 ‘Bacon’ dit jaar uit zou komen, maar helaas is dit niet meer het geval. Sneaker Leakers PY_RATES hebben laten weten dan de sneaker is uitgesteld tot 2021.

De sneaker werd oorspronkelijk uitgebracht in 2005 als een samenwerking met de sindsdien gesloten Dave’s Quality Meats skateboardwinkel in New York. De Nike Air Max 90 ‘Bacon’ was een van de populairste colorways in de jaren ’00 en kunnen we deze prachtige kleurstelling weer terug verwachten in 2021.

Nike Air Max 90 ‘Bacon’

De basis van de sneaker is gemaakt van zacht leer in een licht beige kleur. De midfoot en mudguard hebben een donker rode kleur gekregen. Hierbij is al snel te zien waarom de sneaker de naam ‘Bacon’ heeft gekregen. Het paneel dat op de zijkant van de sneaker zit heeft dezelfde kleur gekregen als de basis, alleen is deze gemaakt van suède. Enkele bruine details zijn te vinden op de eyestays, hiel patch en het gebied rondom de Air Uit. De sneaker wordt afgerond door een crème midsole en bruine outsole.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar we kunnen ons alvast verheugen op deze heerlijke release. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Max 90 'Bacon'
Air Max 90 'Bacon'
Air Max 90 'Bacon'