Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 90 & Air Force 1 ‘Summit White’ WMNS

4 december 2020 21:18
Nike Air Max 90 & Air Force 1 ‘Summit White’ WMNS

Eerder dit jaar werd er een nieuwe Nike Air Force 1 geïntroduceerd. De Nike Air Force 1 Pixel. Deze Air Force 1 was een succes en krijgt nieuwe colorways. Dit keer wordt de ‘Summit White’ colorway toegevoegd op de Pixel. Niet alleen de Nike Air Force 1 Pixel krijgt deze nieuwe colorway, ook de Air Max 90 wmns doet mee.

Een oude favoriet en een nieuw model in één pack. De Nike Air Max 90 bestaat al 30 jaar en is een echte klassieker. De sneaker is nog altijd populair. Nieuwe en oude colorways zijn dit jaar op de markt gebracht. Opnieuw verwachten we de Air Max 90 met een nieuwe colorway. De sneaker zit in een pack met de Air Force 1 Pixel. Beide sneakers krijgen de kleur ‘Summit White’ en hebben toffe details.

Nike Air Force 1 Pixel ‘Summit White’

We beginnen dit keer met de zool. Het nieuwste model van Air Force 1 heeft een iets andere zool dan we gewend zijn. De zool heeft namelijk ‘Pixels’ en is dikker dan de ‘normale’ AF1. De zool is dit keer wit. Het bovenwerk is gemaakt van grijs leer. De Swoosh ligt dieper in de sneaker, doordat deze uitgesneden is. De kleur van de swoosh is ook grijs/zilver, maar niet van leer. De Swoosh is namelijk van corduroy stof. De zelfde zachte stof komt terug op de tong. Als laatste, hangt er een goude kettinkje aan met een glinsterende Swoosh.

Nike Air Force 1 Pixel 'Summit White'

DC1160-100 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 ‘Summit White’

Net zoals op de AF1 zien we verschillende materialen. De Nike Air Max 90 is lichter van kleur. De sneaker heeft een creme kleurig bovenwerk gekregen. Op de tong en de kraak is het corduroy stofje te vinden, in deze zelfde kleur. De grijs/zilvere kleur zien we terug op de Swoosh. Ook deze sneaker heeft een kettinkje aan de veter met een mini swoosh eraan. Als laatste heeft de Nike Air max 90 ‘Summit White’ een witte midsole en zool.

Nike Air Max 90 'Summit White'

DC1161-100 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

Release Informatie

Dit pack beschikt over 2 super stoere WMNS sneakers met te gekke details. De ‘Summit White’ colorway is op beide sneakers terug te vinden. De sneakers droppen op zaterdag 5 december via Nike. Bekijk onder aan de details van de sneaker nog een keer goed! Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Voor extra nieuwtjes, inspiratie en sneaker content volg je Sneakerjagers_wmns op Instagram.