Skip to content
Upcoming

Twee kleurrijke Air Max 90 zijn verschenen

23 september 2020 22:06
Twee kleurrijke Air Max 90 zijn verschenen

We zijn nog geen dag verder of er zijn weer twee nieuwe colorways opgedoken van de Nike Air Max 90. Met de 30e verjaardag van het model is dit natuurlijk wel te verwachten. Dit keer is is de sneaker erg kleurrijk en bekleed met vacht.

De Nike Air Max 90 of Air Max III is de derde sneaker uit de Air Max reeks en kwam voor het eerst uit in 1990 in de klassieke ‘Infrared’ colorway. Het model was een stuk grover dan zijn broertje de Air Max 1. Hierdoor werd het model al snel opgepakt in de street culture en is de Air Max 90 samen met de Air Max BW een icoon in de gabber wereld.

Nike Air Max 90

De eerste colorway is een combinatie van een perzik kleur oranje, zwart, oranje, blauw en groen. De andere colorway heeft een meer magenta kleur over zich heen gekregen rode, blauwe en witte accenten. De basis is gemaakt van nylon terwijl de rest van de sneaker woerd overgenomen door leer. Vacht is terug te vinden op de tong, sockliner en Swoosh. Door het gebruik van vacht krijgt de sneaker een erg warme uitstraling. Beide colorways hebben een off white midsole gekregen met bijbehorende outsole.

Een releasedatum voor beide colorways is nog niet bekend gemaakt. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Max 90 Fur 'Green/Pink'

CT1891-600 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
 Nike Air Max 90
 Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 Fur 'Black/Bordeaux'

CT1891-500 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
 Nike Air Max 90
 Nike Air Max 90
Images by Nike