Skip to content
Upcoming

De Air Max 90 is met deze twee nieuwe colorways klaar voor de herfst

22 september 2020 20:30
De Air Max 90 is met deze twee nieuwe colorways klaar voor de herfst

Er zijn dit jaar al enorm veel heerlijke colorways uitgekomen voor de Air Max 90. Natuurlijk is de OG shape terug gebracht en is de Air Max 90 weer helemaal terug! Nu kunnen wij in de aankomende maanden twee nieuwe frisse colorways verwachten voor het 30 jaar oude model.

De Air Max 90 kwam voor het eerst uit in 1990 en werd eerst de Air Max III genoemd, aangezien dit de derde sneaker was van de Air Max reeks. De sneaker werd veel vergeleken met de Air Max 1, omdat ze beide redelijk dezelfde uitstraling hadden. De Air Max 90 was een stuk grover en werd al snel opgepakt in de straat cultuur.

Nike Air Max 90

Beide colorways zijn perfect voor de herfst. De eerste colorway is ‘Sail and Gum’. Deze colorway is erg simpel, maar toch erg mooi. De base van de sneaker is gemaakt van wit mesh met daaroverheen lederen overlays in een sail kleur. Een bruine kleur is terug te vinden in de stiksels, logo op de tong, en Air Max logo op de zijkant van de hiel. Kijkend naar de midsole zien we dat deze geheel wit is en is gecombineerd met een gum outsole.

De tweede colorway is een stuk opvallender. De mesh base die wij bij de andere colorway zagen is vervangen door nylon. Over deze Nylon base zit een suède overlay in een licht bruine kleur. Het gebied rondom de enkel en de tong hebben een camo achtig patroon gekregen in een wit met gele kleur. Een Navy blauwe kleur accentueert op de voorste lace holder, logo op de hak en gebied rondom de Air unit. De sneaker wordt afgerond door een sail midsole en gum outsole.

Een releasedatum voor beide Nike Air Max 90 colorways is nog niet bekend, maar ze worden beide verwacht in de aankomende maanden. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 90 'Sail & Gum'

CU6474-100 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 SE 'Chutney'

CT1688-700 · Prijs vanaf €241,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Images by Nike