Skip to content
Upcoming

Dikke korting op deze Nike Air Max 270 React ‘White’!

29 april 2020 21:00
Dikke korting op deze Nike Air Max 270 React ‘White’!

Toen in 2018 Nike het eerste Nike 270 model lanceerde was het model direct een hit. De allereerste ‘lifestyle’ Air Max had invloeden van andere Air Max modellen, zoals de Air Max 93. Dit zorgde ervoor dat het model direct herkend werd mar toch gezien werd als een nieuwe, frisse, toevoeging. Sinds 2018 is het model verschillende keren geupgrade. Zo heeft het model al een React en een React ENG bovenwerk gekregen. Door de eindeloze innovaties van Nike zorgen ze ervoor dat het model tot op de dag van vandaag nog steeds super trending is. Tijdens de Happy Sneaker Days geven wij met veel liefde ook aandacht aan de Nike Air Max 270. Zo is deze Nike Air Max 270 React ‘White’ nu nog goedkoper!

De naam van deze sneaker zegt al genoeg over de colorway. Het gehele bovenwerk is namelijk uitgevoerd in witte tinten. We zien echter wel nog een aantal andere licht grijze tinten in de vorm van branding. Zo is de Swoosh en de tekst ‘NIKE’ op de heel in deze zachte grijze kleur uitgevoerd.

Onder het strakke bovenwerk zit een traditionele witte React midsole met hierin de dikke lifestyle air-unit. Een tof detail aan de air-unit is dat ze hem ijzig blauw hebben gemaakt, zodat de sneaker toch nog dat extra beetje pit heeft. 

Je scoort deze Nike Air Max 270 React ‘White’ al voor €130,-. Wees snel wat ze vliegen de deur uit!

Wil jij meer van dit soort deals en steals scoren? Check dan nu het complete Happy Sneaker Days overzicht. Je vindt hier de laatste en de beste deals van dit moment én we voegen dagelijks nieuwe modellen en colorways toe! Je hebt nog tot 6 mei om jouw steal te scoren, dus wees er snel bij!

Nike Air Max 270 REACT ‘White’
Prijs: van €160,- voor: €130
Shop ze hier

270 React 'White'
270 React 'White'
270 React 'White'