Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Max 270 React ‘Natural Grey’ heeft €50 korting

2 mei 2020 08:00
Deze Nike Air Max 270 React ‘Natural Grey’ heeft €50 korting

De Air Max 270 werd voor het eerst uitgebracht in 2018. Het model staat bekend om zijn nostalgische look. Dit komt voornamelijk door het feit dat de sneaker is geïnspireerd op de Nike Air Max 180 en de Air Max 93. Zo zien we bijvoorbeeld dat de lifestyle air unit in de achterkant erg veel lijkt op die van de Air Max 93. Veel elementen van het bovenwerk zien we ook terugkomen in de Air Max 180, zoals de slanke lijnen en de strakke look. Door de afgelopen twee jaar heen is het model talloze keren geüpgrade, zoals deze Nike Air Max 270 React ‘Natural Grey’ variant.

Deze Nike Air Max 270 React ‘Natural Grey’ heft een bovenwerk wat ook echt past bij deze lifestyle Air Max. Zo is er gebruik gemaakt van een synthetisch materiaal in een licht grijze kleur. Verspreid over het bovenwerk zien we een klassieke safari print, die eigenlijk bekend is geworden door de Air Safari Samen met knalrode Nike branding details heeft deze sneaker toch het beetje pit wat hij nodig heeft.

Het zijn de Happy Sneaker Days bij Sneakerjagers. Dat bekend dat je tien dagen lang de beste deals en steals kan scoren. Dagelijks jagen wij voor jou het internet af om op zoek te gaan naar deze deals. In het complete Happy Sneaker Days overzicht kun je al onze vangsten bewonderen. Wees snel, want de Happy Sneaker Days duren nog maar tot 6 mei 2020!

Nike Air Max 270 React ‘Natural Grey’
Prijs: van €160,- voor €110,-
Shop ze hier

Nike Air Max 270 React 'Safari'

CT2535-001 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Natural Grey
Natural Grey
Natural Grey