Skip to content
Upcoming

RUIM €60,- korting op deze Nike Air Max 270 React ENG ‘Pink/White’

4 mei 2020 08:00
RUIM €60,- korting op deze Nike Air Max 270 React ENG ‘Pink/White’

Toen in 2018 de Nike Air Max 70 werd gedropt werd de sneaker direct in goede handen ontvangen. Het model kreeg veel liefde uit zowel de sneakercommunity als de casual dragers. Het model had directe erkenning door zijn nostalgische feeling. Dit kwam voornamelijk door de mix tussen de Air Max 93 en de Air Max 180 die duidelijke invloeden hadden op de eerste lifestyle Air Max van Nike. Na de React variant kwam ook de React ENG variant, een nog geavanceerdere Air Max 270 met een nog slankere look. Een voorbeeld hiervan is deze Nike Air Max 270 React ENG ‘Pink/White’.

De naam van deze Nike Air Max 270 React ENG ‘Pink/White’ geeft de colorway eigenlijk wel weg. Het bovenwerk van deze sneaker is namelijk uitgevoerd in een lichtroze kleur. Samen met licht beige en witte tinten zorgt Nike ervoor dat de sneaker helemaal af is voor de zomer. Deze WMNS sneaker heeft door zijn naadloze bovenwerk een elegante doch sportieve look.

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste deals en steals voor de beste prijs. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs!

Nike Air Max 270 React ENG ‘Pink/White’
Prijs: van €160,- naar €86,-
Shop hem hier

React ENG 'Pink/White'
React ENG 'Pink/White'
React ENG 'Pink/White'