Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Max 270 React pak je met ruim €65,- korting

30 april 2020 14:00
Deze Nike Air Max 270 React pak je met ruim €65,- korting

Een tijdloze klassieker. De Nike Air Max 270 werd voor het eerst gelanceerd in 2018 als de eerste lifestyle Air Max van de Air Max line. Sindsdien is het model niet meer weg te denken uit de collectie van Nike en naar onze mening is dat meer dan terecht. Aangezien het de Happy Sneaker Days zijn bij Sneakerjagers hebben we een cleane colorway van de Nike Air Max 270 React uitgekozen die het scherpst is afgeprijsd. Het resultaat? Deze Black/White Nike Air Max 270 React ‘Black & White’ die afgeprijsd is van €160 voor €95,-!

Het bovenwerk van deze release bestaat uit het gebruikelijke typhex/vilt material wat we kennen van de Nike React element modellen. In dit geval zien we dat het gehele bovenwerk gemaakt is van dit materiaal. De Swoosh is wel van een dik plastiek materiaal en is geplaatst over het Typhex/vilt materiaal.

De simplistische look die deze sneaker heeft zorgt ervoor dat de sneaker tijdloos is voor alle seizoenen. Met een zwart/witte sneaker ga je namelijk nooit de mist in!

Wees wel snel met het coppen van deze sneaker, want voor je het weet is die weg. Scoor hem via deze link. Bekijk meteen het complete Happy Sneaker Days overzicht waar je nog meer van dit soort deals kunt scoren. 

Nike Air Max 270 React ‘Black/White’
Prijs: van €160 voor: €95,-
Shop ze hier

Max 270 React
Max 270 React
Max 270 React
Max 270 React