Skip to content
Upcoming

Ontwerp je eigen Nike Air Max 270 met Nike iD

23 maart 2018 12:05
Ontwerp je eigen Nike Air Max 270 met Nike iD

De Nike Air Max 270 heb je de laatste tijd waarschijnlijk al vaak voorbij zien komen. De afgelopen tijd zijn er heel veel colorways uitgebracht van dit model. Hier kun je het hele assortiment van Air Max 270 bekijken.  Maar nu is er goed nieuws voor de creatievelingen onder ons! Vanaf nu kan je de Air Max 270 ook online ‘customizen’ via Nike iD. Je kan de sneaker zo heel uniek maken door kleuren te combineren of graphics toe te voegen.

De Air Max 270 is geïnspireerd op twee iconen van Big Air: de Air Max 180 en de Air Max 93. De schoen heeft de grootste Air unit van Nike tot nu toe in de hak voor een superzachte ervaring, die net zo onmogelijk voelt als het eruit ziet.

Laat je creativiteit in de vrije loop

Het leuke aan Nike iD is dat je je eigen creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Nike biedt veel verschillende modellen, kleuren en materialen aan om jou je droom schoen te laten ontwerpen. Als het gaat om de Air Max 270 kun je nu ook graphics toevoegen aan het bovenwerk. Dit kan een kleine graphic zijn maar het kan ook de hele schoen bedekken. Op de website vind je ook voorbeelden voor als je wat inspiratie nodig hebt. Bekijk hieronder de foto’s van wat je allemaal kan aanpassen en van een paar voorbeelden. De Air Max 270 iD is vanaf nu verkrijgbaar! Klik hier om zelf aan de slag te gaan.