Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 2 Light komt in een ‘Triple White’ colorway

5 juni 2019 17:17
Nike Air Max 2 Light komt in een ‘Triple White’ colorway

Nike blijft maar zomerse colorways uitbrengen van hun sneakermodellen. Nu heeft Nike bevestigd dat de Air Max 2 Light een ‘Triple White’ colorway krijgt. Vrijdag 6 juni komt de nieuwe colorway uit via nike.com.

In 1994 bracht Nike ‘Air’ naar een hoger niveau met de introductie van een destijds nieuw model, genaamd de Air Max 2 Light. Het model debuteerde met een Air Unit met 2 verschillende druksystemen, één met 25 PSI en de andere met 5 PSI (PSI = Pounds per Square Inch). De Air Max 2 Light is uitgegroeid tot een cult-klassieker onder de die hard Nike fans door zijn ongelofelijke technische invloed evenals de unieke en opvallende looks. Tijdens de campagne in 1994 werden er vele verschillende colorways uitgebracht. Na een pauze van 25 jaar begon Nike het model langzamerhand het model terug te brengen.

Dat het terug brengen van retro sneakers momenteel hot is, is geen twijfel over mogelijk. Vooral Nike brengt de laatste tijd vele retro modellen terug, de Air Max 2 Light is hier een goed voorbeeld van. Dit model keert nu terug als lifestyle schoen in de vorm van een vrijwel exacte replica van de iconische hardloopschoen.

Nike Air Max 2 Light details

De witte sneaker heeft een upper gemaakt van ademend mesh. Daarnaast heeft het model ook synthetische overlays, dit zorgt voor extra ondersteuning. Het model beschikt over een voorgevormd hielstuk en een Air Unit waarmee de OG wordt geëerd. De zachte midsole is gemaakt van Phylon foam en dit optimaliseert het comfort voor langdurig gebruik. De rubberen outsole zorgt voor verbeterde duurzaamheid. Zo goed als alles van deze colorway is gemaakt van een witte kleur. Bijvoorbeeld de veters, tong en de insole. De enige contrasterende elementen zijn de grijze ‘Nike Air’ branding op de hiel en het ‘Air Max’ logo op de tong. Wat ook een leuk detail is om te weten, is dat de branding over reflecterende elementen beschikt.

Aanstaande vrijdag, 7 juni, om 09:00 uur komt de nieuwe colorway uit via nike.com. De sneaker zal €140,- kosten. Ben jij benieuwd naar hoe deze nieuwe colorway eruit komt te zien? Scrol dan naar beneden voor gedetailleerde foto’s. Houd dagelijks Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!


Air Max 2 Light
Air Max 2 Light
Air Max 2 Light
Images by Nike

Nike Air Max 2 Light 'Triple White'

AO1741-102 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders