Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 x Dover Street Market

12 januari 2018 12:07
Nike Air Max 1 x Dover Street Market

Het ziet er naar uit dat Nike nog niet klaar is met de collaborations in 2018. Daarnaast wordt de Air Max 1 hype volledig doorgezet in het nieuwe jaar, met al verschillende jewels en premium releases zit er ook nog een collab tussen Nike en Dover Street Market aan te komen. Deze strakke Nike Air Max 1 x Dover Street Market komt er aan!

De sneaker zelf bestaat uit een hele minimalistische colorway, gemaakt in zwart/wit tinten. Zo is de upper gemaakt van een Nubuck materiaal met hierop witte branding van zowel Nike als het Dover Street Market logo. Ook zien we dat er bij de eyelits van de laces een ringetje gebruikt is, een klein detail wat de sneaker toch een extra frisse twist geeft. Om de sneaker helemaal af te maken hebben ze een spierwitte miniswoosh op het voorste gedeelte van de mudguard geplaatst. Als finishing touch hebben ze een translucent sole gebruikt met hieronder een big swoosh.

Er is nog geen releasedatum of bevestiging bekend van de DSM x Nike collab maar het ziet er naar uit dat er naast deze colorway nog 2 andere colorways uit zullen komen, houd de Sneakerjagers Releasekalender dus in de gaten om up-to-date te blijven.


Nike Air Max 1 x Dover Street Market

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Color: Black/White/Wolf Grey/Black
Stylecode: AH8051-001