Skip to content
Upcoming

RE-STOCK ALERT: Nike Air Max 1 x Atmos ‘ANIMAL 2.0’

24 april 2020 13:57
RE-STOCK ALERT: Nike Air Max 1 x Atmos ‘ANIMAL 2.0’

De Nike Air Max 1 x Atmos ‘Animal 2.0’ kwam voor het eerst uit in 2018. Het model was onderdeel van de Nike Air Max Day in 2018 en was een geüpgrade versie van de originele Nike Air Max 1 x Atmos ‘Animal’ uit 2006. Toen der tijd was de sneaker direct uitverkocht en werd hij door veel sneakerheads gezien als een nieuwe holy grail. Onze vrienden van Afew kondigden afgelopen week een bizarre raffle aan, zze hebben namelijk een re-stock van de Nike Air Max x Atmos ‘Animal’ 2.0!

Het model is wellicht een van de meest wilde colorways van Nike. Oorspronkelijk ontworpen in 2006 door het hoofd van Atmos uit Japan. De colorway was geinspireerd op verschillende dieren uit de dierentuin. Zo zien we verschillende animal prints, zoals de tijger, zebra en luipaard. Een tof detail is de rode swoosh en de rode branding op de tongue. Deze twee kleuren zorgen ervoor dat het model nog harder knalt!

Nike Air Max 1 x Atmos ‘Animal 2.0’ | AQ0928-700

Door de grote vraag naar deze release heeft Afew besloten de release te gieten in een Raffle. Gezien de maatserie die ze beschikbaar stellen ziet het ernaar uit dat het gaat om overgebleven maten. De kans is dus ook klein dat ze echt veel voorraad van het model hebben. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor een compleet overzicht en meer informatie over deze release.

Tot die tijd kun je je hier aanmelden voor de raffle van Afew die uit komt op 30 april 2020!

Nike Air Max 1 DLX 'Atmos Animal'

AQ0928-700 · Prijs vanaf €238,-

Naar alle aanbieders
animal 2.0
animal 2.0
animal 2.0
Images by: Afew
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date