Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: Nike Air Max 1 WMNS “Midnight Navy/Pure Platinum”

19 februari 2019 14:26
Nu verkrijgbaar: Nike Air Max 1 WMNS “Midnight Navy/Pure Platinum”

Nike brengt de lente vroeg dit jaar met de komst van een nieuwe colorway voor de Air Max 1, namelijk de Nike Air Max 1 WMNS “Midnight Navy/Pure Platinum”. Naast de Air Max 1 zal deze colorway ook te vinden zijn op de Air Max 97 en Air Max 95.

1987 is het jaar waarin designer Tinker Hatfield met het ontwerp voor de Air Max 1 kwam. Hatfield was ervan overtuigd dat Nike de Air unit zichtbaar moest maken, wat terug te zien was in zijn ontwerp. Ondanks dat Nike er niet veel vertrouwen in had, is de sneaker toch gereleased. En maar goed ook, want de Air Max 1 is nu één van de meest gewilde modellen van Nike.

De details

De Nike Air Max 1 WMNS “Midnight Navy/Pure Platinum” is een opvallende verschijning dankzij de kleurrijke details. De upper bestaat uit drie verschillende materialen in drie kleuren. De basis van de sneaker is namelijk van wit mesh, de mudguard en de Swoosh zijn van suède in een ‘Midnight Navy’ en de overlays zijn gemaakt van glad leer in ‘Pure Platinum’ kleur. Omdat de upper qua kleurgebruik relatief rustig is, vallen de eyelets, de binnenvoering en de Air unit extra op door het gebruik van felle neon kleuren. De eyelets hebben een oranje kleur en de binnenvoering bestaat uit een Racer Pink kleur, net zoals de Air unit.

De Nike Air Max 1 WMNS “Midnight Navy/Pure Platinum” | 319986-116 wordt officieel op vrijdag 22 februari gereleased om 09:00 uur voor een prijs van €135,-. Benieuwd waar jij deze pareltjes kan bemachtigen? Check dan onze releasekalender! Want de sneaker is al verkrijgbaar bij o.a. AboutYou & LuisaViaRoma.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 WMNS 'Midnight'

319986-116 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Images: Sneakerjagers