Skip to content
Upcoming

Nike Wmns Air Max 1 krijgt een ‘Spruce Aura’ colorway

11 maart 2019 14:57
Nike Wmns Air Max 1 krijgt een ‘Spruce Aura’ colorway

De Nike Air Max 1 voor vrouwen krijgt weer een nieuwe colorway. Dit keer krijgt het model een uiterlijk met lichte en elegante kleuren, een perfecte sneaker dus voor de vrouwen.

De Nike Air Max 1 was de eerste sneaker waarbij het gebruik van ‘Air’ in de zool zichtbaar werd gemaakt. Dit zorgde ervoor dat deze sneaker een enorm succes werd. Niet alleen de Air Max 1 werd een succes, maar ook al zijn opvolgers. De Nike Air Max 1 sloeg zowel aan bij mannen als vrouwen. Geen wonder dat Nike zich op een gegeven moment bezig is gaan houden met colorways specifiek gericht op de vrouw.

De details

De sneaker bestaat voornamelijk uit lichte kleuren, dit zorgt ervoor dat de sneaker perfect is voor de lente. Voor de verandering beginnen we eens onderop de sneaker. De outsole is voornamelijk zwart, dit valt overigens ook direct op vanwege het contrast wat wordt gecreëerd door het kleurgebruik. De upper is geplaatst op de bekende witte midsole van de Air Max 1. Boven de zool vinden we natuurlijk de mudguard. Deze is gekleurd in ‘Vast Grey’, evenals de Swoosh en de branding op de tong en hiel en de binnenvoering. De rest van de upper is gekleurd in het ‘Spruce Aura’ en gemaakt van mesh en zacht leer.

Voor de Nike Wmns Air Max 1 ‘Vast Grey/Spruce Aura’ is er nog geen release datum bekend. Echter wordt er verwacht dat deze sneaker eind maart of begin april zal droppen voor een prijs van €135,-. Voor de laatste info houd je de releasekalender in de gaten!

**UPDATE** 21.03.2019
De Nike Wmns Air Max 1 ‘Spruce Aura’ is nu verkrijgbaar! Shop de Nike Wmns Air Max 1 ‘Spruce Aura’ hier >>

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike WMNS Air Max 1 'Spruce Aura'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Nike