Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 Ultra SE "Stitch"

16 oktober 2017 23:58
Nike Air Max 1 Ultra SE "Stitch"

Daar is ‘ie weer, de Nike Air Max 1! Dit keer is de sneaker gemaakt in de Ultra versie, die er voorzorg dat de Air Max 1 nog lichter en gestroomlijnder is dan dat hij al was.

De Nike Air Max 1 Ultra SE “Stitch” is gemaakt van één naadloze upper, gemaakt van een duurzaam/ademend materiaal. De upper is gemaakt in een beige/tan kleur. De mudguard is gemaakt van een lederen materiaal terwijl de toebox en sidepannels gemaakt zijn van het ademende/waterafstotende materiaal.

Voor een extra fraaie twist is er gebruik gemaakt van het “stitching effect” wat de sneaker een nieuwe dimensie geeft. Onder de zwarte stitching is een neon geel/roze detail toegevoegd om de neon geel/roze details op de swoosh, tongue en veters te accentueren.

Om de sneakers nog wat extra’s te geven is hij voorzien van de welbekende “Ultra” midsole. Deze zool zorgt voor optimale ondersteuning en comfort maar ook voor een vermindering van het gewicht, ze zijn namelijk een stuk lichter dan de originele Air Max 1 midsole.

NIKE AIR MAX 1 ULTRA SE "STITCH"
Color: TBA
Stylecode: 881103_200
Prijs: TBA
Releasedatum: TBA
Storelist: >> Klik Hier <<

Er is nog geen vaste releasedatum of verdere informatie bekend dus voor je dagelijkse sneakerdosis blijf je ons volgen via Facebook en Instagram.