Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 1 SE, het origineel vernieuwd

2 februari 2017 16:20
Nike Air Max 1 SE, het origineel vernieuwd


Nike brengt met de Air Max 1 SE damessneaker een stijlvolle twist met twee verschillende patronen. De sneaker vernieuwt daarmee het origineel met een zacht bovenwerk van foam maar behoud de revolutionaire demping die de sneaker zo populair maakt.

Voor diegene die nog niet helemaal weten waar Air Max nu ook alweer voor staat nog gaan we nog even terug in de schoolbanken: De Air Sole van Nike maakte in 1978 zijn debuut. In 1987 werd de Air max 1 voor het eerst uitgebracht. De sneaker had een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor de demping niet alleen voelbaar was maar ook zichtbaar. Sindsdien zijn volgende generaties Air Max sneakers dankzij opvallende kleurencombinaties en de betrouwbare demping met het lichte gevoel, uitgegroeid tot een wereldwijde bestseller.

Het nieuwe silhouet op deze verse Air Max 1 SE komt in drie kleuren; White/Black, Black/Polar en Ghost Green/Hot Punch. De afgelopen weken waren dit absolute bestsellers bij Sneakerjagers en we denken dat dit weleens de must-have kan worden van de komende maand.

SHOP DE NIKE AIR MAX 1 HIER >>

NIKE AIR MAX 1 SE 
White/Black Punch - Stylecode: 881101-100
Black/Polar - Stylecode: 881101-001
Ghost Green/Hot - Stylecode: 881101-300

Volg Sneakerjagers op Facebook & Instagram om direct op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste releases.