Skip to content
Upcoming

De iconische Air Max 1 verschijnt in een bijzonder ‘Remix Pack’

17 augustus 2020 19:02
De iconische Air Max 1 verschijnt in een bijzonder ‘Remix Pack’

Er is een nieuwe colorway naar buiten gekomen op de iconische Nike Air Max 1. Het is niet zomaar een colorway, maar de exclusieve ‘Remix Pack’ colorway. Wat nog mooier is, is dat de sneaker ook al een releasedatum heeft gekregen.

Voor de aankomende release reist het iconische model terug in de tijd naar de jaren ’90. De sneaker maakte namelijk onderdeel uit van het ‘Remix Pack’. Dit was een samenwerking met retailer Foot Locker US.

Het model is verwerkt in verschillende tinten grijs en geeft zich over aan de decennia oude streetstyle flair. De kleuren Pure Platinum en Iron Grey bedekken de basis tot aan de kraag van de sneaker. Rondom de tong van de sneaker is een ander bekende kleur terug te vinden, namelijk Volt. Deze Volt kleur is terug te vinden in de outsole en in de eyestays. De branding op de tong is verwerkt in een camouflage achtig patroon. Ook de Swooshes op de zijkanten hebben een zwarte kleur gekregen. De midsole is verwerkt in een contrasterende witte kleur.

Aankomende zaterdag, 22 augustus 2020, zal de sneaker exclusief droppen in de US via onder andere Foot Locker US. Echter zal deze spoedig na de release ook via StockX verkrijgbaar zijn voor diegene die deze uitvoering van de Air Max 1 heel graag wil. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor de officiële foto’s van de sneaker.

Nike Air Max 1 'Remix Pack' - USA Exclusive

DB1998-100 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Remix Pack
Remix Pack
Remix Pack