Skip to content
Where to Cop

Nike Air Max 1 Premium "Tan"

18 september 2017 13:53
Nike Air Max 1 Premium "Tan"

Nike is weer aan de slag gegaan met het altijd favoriete model, de Air Max 1. Dit keer is de sneaker voorzin van een Tan kleurige colorway gemaakt van leren en seude materialen.

2017 staat voor Nike volledig in het teken van de AIR. Zo is 2017 het 30 jarige bestaan vaan de Air Max 1 en het 20 jarige bestaan van de Air Max 97, allebei echte Air Max iconen. De Air is al vanaf het begin een revolutionair concept en ook in 2017 wordt deze revolutie doorgezet met de Nike Air VaporMax.

Het is duidelijk zichtbaar dat Nike zijn 30 jairge Air Max 1 model erg waardeerd en goed viert. Zo hebben we al meerdere Air Max 1 releases gezien en deze Nike Air Max 1 Premium "Tan" is de volgende.

De sneaker zelf is voorzien van een tan colorway. Zo is de upper gemaakt van zachte suede en leer. De suede details zijn zichtbaar op de mudguard en de side-panels. Om de sneaker een boost te geven is er ook gebruik gemaakt van leer. Dit is zichtbaar op de Swoosh, de heel en de Toebox. Om de sneaker helemaal af te maken is de welbekende en onze favoriete midsole combinatie gebruikt, een witte/cremekleurige midsole met hieronder een gumsole, altijd goed!

De sneakers hebben nog geen releasedatum dus houd onze socialmedia kanalen goed in de gaten!

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM "TAN"
Color: Khaki/Team Gold-Mushroom-Sail
Stylecode: AH9902-201
Release: TBA
Shoplink: Klik hier >>

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.